• 15 ΦΕΒ 17
  • 0
  Ομιλία του Δρ. Γ. Βησσαράκη στο Συνέδριο Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας

  Ομιλία του Δρ. Γ. Βησσαράκη στο Συνέδριο Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας

  Ομιλία του Δρ. Γιώργου Βησσαράκη πραγματοποιήθηκε στο Forum ΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΥΓΕΙΑ/ΟΜΟΡΦΙΑ, με θέμα “Ιατρικός Τουρισμός και Αποκατάσταση”.

  Το Σάββατο 11/02 και την Κυριακή 12/02/17, πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το ΔΥΟ FORUM 2017 – ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΥΓΕΙΑ / ΟΜΟΡΦΙΑ.

  Στο πλαίσιο του ΔΥΟ FORUM 2017, το Σάββατο 11/02 και την Κυριακή 12/02/17,  έλαβε χώρα το Συνέδριο Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, με κύριους χορηγούς τον Όμιλο ΙΑΣΩ και τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Institute of Life ΙΑΣΩ”.

  Ο Δρ. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Δ.Σ. Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ., ήταν στο προεδρείο της ομιλίας με θέμα «Τουρισμός Υγείας – οι 8 τομείς (ht8) ».Tην ομιλία με θέμα «Ο ρόλος της EΛ.Ι.ΤΟΥΡ. στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα», ανέπτυξε το Σάββατο ο κ. Αντώνιος Βλαχούσης.

  Στo συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας συμμετείχαν επίσης, ο κ. Σπύρος Σαρρής,PhD, Μ/Γ της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ο κ. Ανδρέας Φουστάνος, Πλαστικός Χειρουργός.

  Τo θέμα «Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση στο πλαίσιο του Τουρισμού Υγείας»  ανέπτυξε την Κυριακή, o Dr. Γιώργος Βησσαράκης, Φυσίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Αποθεραπείας & Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ».

  Το Συνεδριακό και Εκθεσιακό “ΔΥΟ FORUM” για τη Διατροφή, Υγεία και Ομορφιά έχει ως στόχο την άμεση και διαδραστική επικοινωνία των επαγγελματιών υγείας, όλου του φάσματος, με το ευρύ κοινό, με στόχο την πρόληψη, την ποιότητα ζωής και την έγκαιρη διάγνωση.

  Η είσοδος στο FORUM ήταν ελεύθερη για όλους, ενώ έντυπο ενημερωτικό υλικό διανεμήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες.

  Leave a reply →

Photostream