• 26 ΑΠΡ 17
  • 0
  O Δρ. Γιώργος Βησσαράκης στο πρωτοποριακό workshop “μέθοδος ινομυόλησης”

  O Δρ. Γιώργος Βησσαράκης στο πρωτοποριακό workshop “μέθοδος ινομυόλησης”

  Στην αίθουσα διαλέξεων του κέντρου Φιλοκτήτης πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό workshop “ολοκληρωμένη ινομυόλυση, θεραπευτική μάλαξη των μυών με ειδικές τεχνικές”, με τη συμμετοχή του επιστημονικού διευθυντή του κέντρου Δρ. Γιώργου Βησσαράκη.

  Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις Τραυματικές και Ορθοπαιδικές παθήσεις άλλα όχι μόνο, η φυσιοθεραπεία χρησιμοποιεί διάφορα μέσα όπως μασάζ, θεραπευτική μάλαξη με τα χέρια ή με ειδικά όργανα, ειδικές ασκήσεις.

  Αυτό το σεμινάριο δημιουργήθηκε με την πρόθεση να παρουσιαστεί μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές: την ολοκληρωμένη ΙΝΟΜΥΟΛΥΣΗ MFXI.

  Ο Dr. Giulio Picozzi και ο Dr. Giulio Mariani, είναι οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μεθόδου αυτής, χάρη στη συνεχόμενη έρευνα και τη μακροχρόνια εμπειρία τους. Είναι συγγραφείς του Εγχειριδίου: FONDAMENTI DIMIOFIBROLISI INTEGRATA 2015 CASA EDITRICE AMBROSIANA και εκπαίδευσαν τους συμμετέχοντες πάνω στη συγκεκριμένη μέθοδο, που προσφέρει και θα προσφέρει στο μέλλον μία σημαντική βοήθεια στην αποκατάσταση.

  Η Ολοκληρωμένη Ινομυόλυση δεν εστιάζει μόνο στο σημείο του πόνου, αλλά λαμβάνει υπόψη της την σχετική επιφάνεια αντανάκλασης στη συνολικότητα του ασθενούς. Οι θεραπευτικές ενδείξεις αφορούν επώδυνες παθήσεις διαφόρου αιτιολογίας: τραυματικές, φλεγμονώδεις, εκφυλιστικές, λειτουργικές χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές που επιτρέπουν την εξατομικευμένη εφαρμογή με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Leave a reply →

Photostream